Distans healing

Distans healing är egentligen att skicka denna kärleksfulla healingenergi till någon som inte närvarande fysiskt.

Andlig healing kommer från anden, går genom anden på den som ger healing, till anden hos den som får healing.  Allt är levande materia och tankar är lika levande och är inte beroende av plats för att fungera.  Detta gäller även den andliga energin.  Det kan vara lika effektivt att få distanshealing som kontakthealing.  Det som skiljer dem åt är egentligen bara att vid kontakthealing känner man händerna från healern som läggs på kroppen, vilket i sin tur gör att endorfiner, kroppens eget må bra-hormon utsöndras.  Vid distanshealing är personen inte fysiskt närvarande utan tankar om bättring skickas från healern till den som behöver healing.  Kraften i Healingenergin påverkas alltså inte av tid, avstånd eller orsak utan av healern som skickar den.  Det gäller för healern att ha utvecklat sin kontakt med sina andliga vänner eftersom det är detta samspel mellan healingguiden och healern som är den avgörande faktorn och ju starkare den är, desto starkare kan denna healingenergi arbeta genom healern.  Vi kallas healer, men det är inte vi som är healers.  Vi är endast en kanal för denna underbara energi, de andliga läkarna är healers.

När du får distanshealing behöver du inte bekymra dig om att du behöver vara eller tänka på ett visst sätt.  Ej heller spelar det någon roll hur din dag ser ut.  Eftersom det är de andliga läkarna som administrerar denna healingenergi som har enormt mycket kunskap om detta, vet de även vilken tid och vid vilket tillstånd som du behöver vara i för att de ska på bästa sätt kunna hjälpa dig.  Om något, är en positiv attityd alltid hjälpsamt, oavsett vad vi gör i livet men det har i sig ingen påverkan på om healingenergin kommer att fungera eller inte.

Man behöver aldrig be om lov för att skicka denna kärleksfulla, mjuka, vänliga healingenergi till någon, vilket många påstår, eftersom vi alla är av anden.  Är det så att healingenergin av någon anledning inte ska tas emot avgörs detta på den andliga nivån så det är därför ingenting man behöver lägga tid på att fundera över.  Denna fina, läkande och positiva energi används då någon annanstans i universum där den behövs bättre.

Behöver ni distanshealing eller känner någon som ni vill vi ska skicka till så mailar ni oss bara.  Det vi behöver veta om den som ska få distanshealing är följande;

◾Namn
◾Vart de befinner sig
◾Så mycket info som möjligt om tillståndet som de behöver hjälp med

Vi tar aldrig betalt för distanshealingen.

Få ditt gratis ex av vår E-bok

Genom att prenumerera på vårt Nyhetsbrev får du även vår E-bok buddha-1473659

"Kom igång och meditera - utan att krångla till det!" - helt gratis!
Vi respekterar ditt privatliv.