Privat sittning med Rachel eller Dorne

Dorne Hall och Rachel Cope från England
Dorne Hall och Rachel Cope från England

En privat sittning med Dorne Hall från England:
Dorne är ett mycket respekterat och begåvat medium och lärare, med över 30 års erfarenhet och har stor erfarenhet med att lära ut. Hon har demonstrerat mediumskap på både stora arenor och små privata tillställningar runtom i England och Internationellt så det är verkligen jättekul att få välkomna henne till oss på Lindblom Academy.

Hennes meddelanden genomsyras av den fina vänlighet och omtanke som hon har för de personer som finns både i andevärlden och oss som är kvar i det fysiska livet. Hennes bevis för att vi lever vidare är mycket slående, och det är en av anledningarna till att hon är så uppskattad för sitt fina mediumskap.

Hon förmedlar bevis för att dina nära och kära lever vidare i andevärlden och finns runtomkring dig på ett väldigt fint sätt. Glädje, skratt och vänlighet är honnörsorden som Dorne arbetar med, så ta chansen att boka in dig på en sittning med henne.

En privat sittning med Rachel Cope från England:
Rachel är en kvinna med massor av energi och sprudlande aktivitet. Hennes fina kontakt med andevärlden gör att varje privat sittning med henne är fylld med kärlek, skratt och framförallt bevis.  Rachel har arbetat med andevärlden i många år och är fortfarande lika glad att få möjligheten att förmedla meddelanden från våra nära och kära i andevärlden och förmedlar detta på ett jättefint sätt, så tag chansen att boka in dig på en sittning med henne.

Privat sittning kostar 650 kr och varar i 30 min.  Du betalar din sittning vid ankomst - kontant, kort alt. Swish.
OBS! Säg till vid bokning om du vill ha översättning från Engelska = 50 kr till översättaren. Vill du spela in sittningen på ljudfil så du kan lyssna efteråt = 20 kr.

Du bokar din sittning via Boka Direkt. Följ länken nedan alt. gå in på vår hemsida.  Vi återkommer med datum!
För mer information om dem - se Two Worlds Promotions hemsida + Deras hemsida på Facebook - Angel Attic

Oberoende andligt center i Stafford, England
Oberoende andligt center i Stafford, England