Sommarkurs i Healing

 2014-09-03 14.58.38image-883033

Varmt Välkommen att anmäla dig till en 4-dagars fantastisk kurs med fokus på andlig healing som vi håller i våra lokaler i Västerås.

På den här kursen är alla välkomna, nybörjare såväl som redan arbetande healers. Alla kommer att utvecklas oberoende var man är i kunskapsnivå.

Här får du möjlighet att inte bara lära från grunden, utan många har börjat springa innan de kan gå och det är viktigt att ha en stabil grund att stå på. Här får du kunskap om hur andlig healing fungerar, vad det är som gör att den fungerar, guidernas funktion, m.m. Vi kommer även att gå igenom kontakthealing, distanshealing samt självhealing. Under denna kurs får du verktygen att kunna implementera healing inte bara i ditt eget liv utan även få kunskap hur du kan vara kanalen för våra andliga vänner att ge denna kärleksfulla healing till andra.

Kunskap är viktigt så det kommer att bli både föreläsningar och chans till frågor.

Vi lovar en intensiv och lärorik 4-dagars kurs med mycket praktiskt healing arbete varvat med föreläsningar och lite andra övningar och tekniker för att må bra. Var beredd på en intensiv kurs med mycket humor varvat med arbete från morgon till sen eftermiddag.

Det finns gratis parkering precis utanför lokalen och i nära anslutning till den. Det finns mikro och kyl/frys samt toaletter. Maten ingår inte i kursavgiften utan enbart fika under kursen. Du tar med dig din egen mat för lunch.

Det ingår även kursmapp och fika hela kurshelgen.

Pris: 3600 kr/pers.

Det går bra att betala antingen med Swish, kort alternativt kontanter.  Du kan även betala in i förväg på BG: 5309-8216 och ta med utskrift på inbetalningen till första kursdagen.

För information: 0720-37 48 09 alt. maila oss på: info@lindblomacademy.com

Du bokar din plats på kursen via knappen “Boka Tid”.  Det tar dig till en separat bokningssida där du i lugn och ro kan boka dig på kursen.  Läs dock vad det är som gäller för kursbokning innan du bokar – du hittar dem på sidan “På- och Avbokning på kurser” här på hemsidan. Anmälan är bindande. Du kommer då att få en kurskonfirmation med lite praktisk information.

Varmt välkommen!

OBS! Lider du av psykiska problem alt. tar ångestdämpande mediciner så kan jag inte ta in dig på kursen – man behöver vara mentalt stabil för att arbeta med andevärlden.  Då hänvisar jag istället till våra underbara healingkvällar på måndagar (se under fliken Healing) för att kunna må bättre först, innan du påbörjar din utbildning.