02. våra tjänster

andlig vägledning - online

02. våra tjänster

andlig vägledning - online

En andlig konsultation som handlar om dig.

Denna vägledning är för dig som har en önskan att få en djupare förståelse, kontakt och relation med din egen ande, andevärlden och ditt eget andliga arbete.  Här får du en personlig vägledning där du får möjlighet att få en klarare förståelse över den process som du nu befinner dig i och hur du kan utveckla din andliga väg.

Jag kommer att fokusera på dig och din andliga potential genom att tillåta mitt andliga team (mina guider) ge de andliga aspekterna av dig. Jag kommer att fokusera på din andliga väg och ge dig vägledning för din andliga utveckling.  Det kommer inte att handla om vad som kommer att hända i framtiden och det fysiska livets utmaningar som många önskar få reda på av ett medium som lägger t.ex. tarotkort, utan det är vägledning om din andliga potential.  Jag använder mig aldrig av hjälpmedel såsom tarotkort, änglakort osv.

Jag kommer inte att spå in i framtiden utan försöka ge dig insikt om din andliga potential vilket kan inkludera en glimt av din situation som du befinner dig i just nu. Jag kan bara ge information som jag får genom mitt mediumskap och samarbete med mina guider i andevärlden.  Jag kommer att länka med mitt andliga team av guider som i sin tur kommer att vara i kontakt med ditt andliga team och på så sätt förmedla den information de önskar ge vidare till dig.

Vi spelar in konsultationen så att du har möjlighet att lyssna på den vid ett senare tillfälle. Säg till innan om du inte önskar det inspelat.  Denna inspelning mailar jag till dig inom en vecka till den e-post adress som du uppger vid bokningen.

Andlig Vägledning 30 min: 700 kr Inspelning ingår.

Du gör upp med Klarna om hur du vill betala vid bokningstillfället. Här har du flera olika varianter på betallösningar, där du även kan betala via faktura och avbetalning. Du väljer själv vilket val som passar dig bäst. Pengarna dras inte förrän evenemanget har varit.

Du bokar in din sittning genom att använda dig av “Boka Tid”-knappen här på hemsidan.  Den tar dig till en separat bokningssida där du i lugn och ro kan boka in dig på en dag och tid som passar dig bäst.

Väljer du att få konsultationen online via Skype så sker den via din telefon, surfplatta alt. dator.  Du kommer att få en länk skickad till dig 24 tim före inbokad konsultation med den länken du behöver och information om hur du ska göra.  Vill du förbereda dig före detta kan du ladda ner Skype-appen redan nu om du inte redan har den.  Du hittar den i AppStore alt. Play Butik.  Då får du gott om tid att fylla i uppgifterna de behöver för att skapa dig ett konto.  Denna app kan du givetvis avinstallera efter vårt möte om du så önskar.

sv_SESV_SE
en_GBEN sv_SESV_SE