02. våra tjänster

andlig vägledning

02. våra tjänster

andlig vägledning

En andlig konsultation som handlar om dig.

Denna vägledning är för dig som har en önskan att få en djupare förståelse, kontakt och relation med din egen ande, andevärlden och ditt eget andliga arbete.  Här får du en personlig vägledning där du får möjlighet att få en klarare förståelse över den process som du nu befinner dig i och hur du kan utveckla din andliga väg.

Jag kommer att fokusera på dig och din andliga potential genom att tillåta mitt andliga team (mina guider) ge de andliga aspekterna av dig. Jag kommer att fokusera på din andliga väg och ge dig vägledning för din andliga utveckling.  Det kommer inte att handla om vad som kommer att hända i framtiden och det fysiska livets utmaningar som många önskar få reda på av ett medium som lägger t.ex. tarotkort, utan det är vägledning om din andliga potential.  Jag använder mig aldrig av hjälpmedel såsom tarotkort, änglakort osv.

Jag kommer inte att spå in i framtiden utan försöka ge dig insikt om din andliga potential vilket kan inkludera en glimt av din situation som du befinner dig i just nu. Jag kan bara ge information som jag får genom mitt mediumskap och samarbete med mina guider i andevärlden.  Jag kommer att länka med mitt andliga team av guider som i sin tur kommer att vara i kontakt med ditt andliga team och på så sätt förmedla den information de önskar ge vidare till dig.

 Denna vägledning spelas in vilket ingår i priset, antingen som en ljudfil (mp3) alt. på cd-skiva. Inspelningen kommer att skickas till dig inom 1 vecka.

Kostnad: 700 kr / 30 min

 Du väljer själv om du vill ha sittningen på distans (online) eller i mina lokaler på Tallmätargatan 3 i Västerås.

Vill du få konsultationen online via  Skype så kan du läsa mer om det under ‘Andlig Vägledning Online’

sv_SESV_SE
en_GBEN sv_SESV_SE