Cirkel i Mediumskap

Alla våra kurser och cirklar är öppna för alla nivåer och grupperna är mixade. Cirklarna är på onsdagar och vi träffas vid 5 tillfällen mellan kl. 18:00-21:00.  Tid och pris är detsamma som en helgkurs och kan tillgodoräknas som ett kurstillfälle om du vill certifiera dig.

Då vi träffas varje vecka under 5 tillfällen är det viktigt att du kommer varje gång, då du missar för mycket annars. Du har möjlighet att ha frånvaro vid ett tillfälle men inte mer för att kunna tillgodoräkna dig denna som ett kurstillfälle vid certifiering.

Dessa cirkelträffar kommer att vara som en kurs, där vi kommer att meditera och sitta i energierna och bygga upp samarbetet med våra andliga vänner.  Kvällarna kommer att fokusera på att hjälpa dig att förstå vad mediumskap är, hur just din medialitet fungerar och hjälp att utveckla din förmåga.  För dig som har arbetat en stund med mediumskapet och är mer van, kommer vi att fördjupa din kontakt med dig själv och dina guider, arbeta med privata sittningar och även seanser. Våra kurser och cirklar innehåller alltid andlig filosofi, teori och praktik då det är viktigt att ha både kunskap och förståelse med det vi gör. För mer information om våra kurser i Mediumskap – se under fliken Kurser & Mediumskap.

Tanken bakom dessa cirklar är att kunna erbjuda hjälpen till de som vill utveckla och stärka sina band med andevärlden och ge en plattform där vi kan träffas regelbundet i grupp och skapa bra träningsmöjligheter, men även använda detta som ett led i certifiering för de som vill ta det vidare.

Är du nyfiken på mediumskapet och andevärlden, och vill utveckla din förmåga så är du välkommen att komma med din anmälan.  Du anmäler dig via knappen “Boka Tid” här på hemsidan, så tar den dig vidare till en separat bokningssida där du i lugn och ro kan boka dig på den cirkel/kurs som passar dig.

Kurserna och Cirklarna hålls i våra lokaler på Tallmätargatan 3 i Västerås om inget annat anges.

Cirkeln kostar 2200 kr inkl. enkel kurspärm och kaffe/thé

Det går bra att betala antingen med Swish, kontokort alternativt kontanter.  Du kan även betala in i förväg på BG: 5309-8216 och ta med utskrift på inbetalningen till första cirkelkvällen.

För information: 0720-37 48 09 alt. maila oss på: info@lindblomacademy.com

OBS! Lider du av psykiska problem alt. tar ångestdämpande mediciner så kan jag inte ta in dig på cirkeln – man behöver vara mentalt stabil för att arbeta med andevärlden.  Då hänvisar jag istället till våra underbara healingkvällar på måndagar (se under fliken Healing) för att kunna må bättre först, innan du påbörjar din utbildning.

sv_SESV_SE
en_GBEN sv_SESV_SE