03. våra tjänster

drop-in healing

03. våra tjänster

drop-in healing

Drop-in Healing Måndagar mellan 17:30-19:00– Endast 50 kr! OBS! – inställt tillsvidare!  

Under denna drop-in healing får du först en kort skön avslappnade massage för att bl.a. kunna komma ned i varv lite grann och sedan får du healing. Allt som allt tar detta ca 20 min. Du har kläderna på under hela tiden.   

Det är väldigt duktiga healers/trainees som arbetar denna kväll. Det är en vinn-vinn situation. De som jobbar denna kväll är några av de som går på våra healingkurser och kommit till en bra nivå. De får en möjlighet att vara tillsammans med likasinnade och träna upp deras förmåga och kontakt med sina andliga vänner. Genom att vi arbetar med andlig healing får vi även samtidigt som vi ger, men de får även en healingbehandling själva efteråt. De som jobbar denna kväll, arbetar helt ideellt. De mår bra av att vara i energierna, de blir duktigare på det de gör och de stärker sina band med sin healingguide. Du som gäst får alla fördelar av att komma och få denna underbara healingenergi – du mår bättre och betalar endast 50 kr för det! Vinn-vinn!   

När du kommer in i lokalen hänger du av dig ytterkläderna och betalar de 50 kr som är entréavgiften för denna kväll. Du sätter dig ned och väntar på din tur. Det spelas lugn och avslappnande musik i bakgrunden.   Här kan du läsa tidningar, prata med andra gäster eller bara sitta lite i lugn och ro. Det finns thé / kaffe med kaka om du vill.   Det är oftast 5 bänkar som arbetar denna kväll så det brukar inte vara en så lång väntetid. När det blir din tur går du in i den öppna healinglokalen tillsammans med healern och blir ombedd att sitta upp på massagebänken. Healern berättar hur det går till, frågar om det är ok att lägga sina händer på dig och ber dig sedan bara att slappna av och njuta av behandlingen.   Massagen är endast en kort avslappnande massage och görs givetvis med kläderna på. Vi masserar din rygg, axlar, armar och händer. Du lägger dig ner och får massage på pannan, magen, benen och sedan en kort fotmassage. Efter massagen ger vi dig healing och här får du välja om du vill ha en filt på dig under själva healingen eller inte. Det står flera bänkar i detta öppna rum så det är uppskattat om du håller dämpad ljudnivå.   När behandlingen är klar får du kliva av bänken och gå tillbaka in i väntrummet. Nu kan du göra som du vill, om du behöver sitta ned en liten stund, kanske dricka lite vatten, eller ta lite fika eller om du helt enkelt väljer att gå direkt – det är som du känner själv.   Kom ihåg att healing fungera oavsett om du tror på det eller inte, så det krävs ingenting speciellt av dig. 

Det som dock är viktigt att berätta för oss om du är gravid, lider av schizofreni eller av någon annan typ av mental sjukdom. Tänk på att vara sparsam med parfym då andra gäster kan vara allergiska. Ta gärna även med dig egna strumpor för fotmassagen om du kommer barfota. Tänk även på att hålla en dämpad ljudnivå under hela kvällen du är hos oss då det är oftast flera personer samtidigt i båda rummen.   

Kom in och gör skillnad för både dig själv och andra! 

Drop-in Måndagar mellan 17:30-19:00   Entré: 50 kr Välkommen!