Kurser
Lindblom Academy

Kurser

 

 

 

Bokning av kurs:

 

Du bokar din plats på kursen till oss, antingen via telefon, epost eller via Boka Direkt-tjänsten, d.v.s. om du klickar på "Boka-Tid" knappen kommer du till en bokningssida, där du kan boka dig på kursen. Bokningen är bindande oavsett hur du bokar och detta medför ett betalningsansvar. När det gäller bokning på Meditationskursen gäller den bokningen för både Del 1 och Del 2. Bokning för Healing och Mediumkurs så gäller den första bokningen enbart just det aktuella kurstillfället.

 

När vi mottagit din bokning skickar vi ut en bokningsbekräftelse, där vi konfirmerar din plats samt ger dig mer praktisk information inför kursen.

 

 

 

Avbokning av kurs:

 

Då bokningen är bindande och detta medför ett betalningsansvar är det därför viktigt att du måste avboka din plats på kursen om du inte kan komma. Saker händer i livet och det kan därför uppstå olika situationer som gör att du blir tvungen att avsäga din plats på kursen. Avbokningen gäller enbart när du får en bekräftelse av oss att din plats är avbokad.

Du kan avboka helt kostnadsfritt fram till tre dagar innan kursstart. Avbokar du 1-3 dagar innan kursstart utgår 50 % av kursarvodet. Avbokar du samma dag eller inte kommer på grund av olika anledningar, utgår hela kursarvodet. En faktura på det aktuella beloppet kommer då att skickas ut till dig.