Vårt Kursutbud

Meditationskurs - Start

Vårt Kursutbud

Meditationskurs - Start

Känner du dig stressad? Svårt att slappna av? Nyfiken på meditation? Skulle du vilja lära dig hur man gör? Då är denna grundkurs något för dig!

Denna kurs passar perfekt för dig som vill lära dig att meditera för att hantera både stress och få en lugnare vardag.

Du kommer få lära dig grunderna i meditation och få praktiska tips och inspiration för att komma igång och meditera i vardagen. Vi kommer göra enkla och inspirerande meditationer som du sedan kan fortsätta att göra hemma för att minska stress och bevara ett mer balanserat och positivt sinne i vardagen. Vi kommer även titta på hur alla kan lära sig att meditera på ett sätt som är enkelt att integrera i våra moderna, upptagna liv. Det kommer finnas tid för både frågor och svar.  Meditationerna vi kommer göra bygger på vår bok ”Lär dig Meditera – en steg för steg guide för att uppnå inre frid och välbefinnande” som ingår i priset, samt en CD med en vägledd meditation.

Kursen är på tre timmar; mellan 18:00-21:00 och kostar 850 kr. Kika i Kalendariet för att se vilka datum kursen är inbokad på.

OBS! Kurserna hålls i våra lokaler på Tallmätargatan 3 i Västerås.

Du gör upp med Klarna om hur du vill betala vid bokningstillfället. Här har du flera olika varianter på betallösningar, där du även kan betala via faktura och avbetalning. Du väljer själv vilket val som passar dig bäst. Pengarna dras inte förrän evenemanget har varit, och här kan du även välja att avboka betalningen med Klarna på plats för att betala direkt med Swish, kort alt. kontant.

För information: 0720-37 48 09 alt. maila oss på: info@lindblomacademy.com

Du bokar din plats på kursen via knappen “Boka Tid”.  Det tar dig till en separat bokningssida där du i lugn och ro kan boka dig på kursen.  Läs dock vad det är som gäller för kursbokning innan du bokar – du hittar dem på sidan “På- och Avbokning på kurser” här på hemsidan.

sv_SESV_SE
en_GBEN sv_SESV_SE