Meditationskurs 5 veckor

Det här är en meditationskurs som bygger på vår bok “Lär dig Meditera; en enkel steg-för-steg guide för att uppnå inre lugn och välbefinnande”.  Är du intresserad av att läsa den refererar vi dig till fliken “Webbshop“, där du kan läsa hur du kan köpa den.  För dig som går den här kursen så ingår den och du får boken vid ankomst vid första tillfället.  Gå gärna in under fliken “Meditation” och läs mer där.

Det är för både nybörjare och de som har mediterat tidigare, men kanske inte gjort det på ett tag och vill komma igång igen.

Denna kurs är upplagd på 5 veckor i rad och 3 tim vid varje tillfälle – och här får du lära dig att meditera.  Vi kommer att gå in i de olika meditationerna och då kommer vi även att prova på olika meditationstekniker.  Här har vi boken till grund och vi går igenom dessa övningar samt även mantra och vägledda meditationer.  Deltagarna får även övningar som de gör mellan gångerna vi träffas.  Ju mer disciplin du har att göra din hemläxa, desto mer kommer du även få ut av denna kurs.  Ju mer du kan befinna dig i detta underbara tillstånd som det är att meditera, desto bättre kommer du även att må.  Man kan inte vara en sak idag och en annan imorgon, men med disciplin och vår vägledning under kursen kommer du troligtvis en bra bit på väg.  Det är en kurs som både handlar om kunskap, förståelse men även praktiskt utförande.  Det är verkligen underbart att kunna meditera, inte enbart för de fysiska fördelarna, utan även för att de påverkar även vårt sätt att tänka, känna och agera i vår vardag.  Det är de små förändringarna du behöver börja med och att ge dig själv en chans att må bra är otroligt viktig del av det.  Så kom och lär dig meditera – det har du förtjänat!

Alla deltagare behöver gå alla tillfällen då de bygger på varandra, oavsett tidigare erfarenhet.  Mycket av kursen bygger även på personlig utveckling, då det är en stor del i att meditera. Vid avslutad kurs får alla deltagare kursintyg som varit med alla fem tillfällen.

Kursen är upplagd på 5 onsdagar mellan kl. 18:00-21:00.

Välkommen!
Pris: 2300 kr  inkl. boken.

Du betalar vid ankomst och det går bra att betala antingen med Swish, kontokort alternativt kontanter.  Du kan även betala in i förväg på BG: 5309-8216 och ta med utskrift på inbetalningen till första kursdagen.
För information: 0720-37 48 09 alt. maila oss på: info@lindblomacademy.com

Du bokar din plats på kursen via knappen “Boka Tid”.  Det tar dig till en separat bokningssida där du i lugn och ro kan boka dig på kursen.  Läs dock vad det är som gäller för kursbokning innan du bokar – du hittar dem på sidan “På- och Avbokning på kurser” här på hemsidan.

sv_SESV_SE
en_GBEN sv_SESV_SE