några ord

om oss

välkommen

några ord om oss

Helena Lindblom är den som bildade Lindblom Academy och är den person som är huvudansvarig för all utbildning och träning inom Akademin.  Hon har arbetat med detta i snart 18 år och är verksam i Västerås, bara ca 1½ timme från Stockholm. Helena Lindblom har CSNU i både Demonstrating och Public Speaking från Arthur Findlay Collage i England.  Hon är en av mycket få personer i Skandinavien som har dessa utmärkelser. Hon har även erhållit CSNU(t) – dvs godkänd lärare i Mediumskap för SNU och troligtvis den enda i Sverige som har genomgått och fått godkänt för detta certifikat hittills! Helena jobbar heltid som medium och healer och håller kurser, cirklar, seanser och privata sittningar och behandlingar inom dessa ämnen.  Hon är väl respekterad och duktig, med lätt till skratt och fötterna på jorden.

Hon arbetar både runt om i Sverige och internationellt med storseanser, gruppseanser, privata sittningar, healing, meditation, medium kurser, healing kurser , trans mediumskap och meditationskurser.

Helena har gedigen kunskap och förståelse i ämnet och vi lägger stor vikt vid att förmedla detta med både skratt och allvar.  Det är ett allvarligt ämne men man behöver inte ta sig själv på så stort allvar.  Hon är noga med att hålla båda fötterna på jorden men med fokus på andevärlden.

Hennes fokus är att kunna förmedla så mycket kunskap inom dessa ämnen som hon bara kan och som ett led i detta arbete håller hon nu på att ta fram böcker inom dessa ämnen. Hon upplever att det är stor okunskap inom dessa ämnen och vill gärna ha möjligheten att hjälpa människor på ett enkelt men funktionellt sätt.

Lokalen ovan som finns på Tallmätargatan 3 (1 tr upp) där hon håller sittningar, konsultationer, behandlingar, en del grupp och privata seanser, föreläsningar, healing kurser, medium kurser, trans mediumskap och meditationskurser.  Arbetar även med publika seanser på olika platser då hon ofta blir inbjuden att komma, men jobbar även en del utomlands med seanser, sittningar och kurser.

Helena Lindblom CSNU (t) - Internationellt Medium, Healer och Författare
Helena Lindblom CSNU (t) - Internationellt Medium, Healer och Författare
sv_SESV_SE
en_GBEN sv_SESV_SE