01. våra tjänster

privat sittning/medial konsultation - online

01. våra tjänster

privat sittning/medial konsultation- online

En Privat Sittning eller Medial Konsultation med mediet är precis som det låter – en privat sittning fast här gör vi det via Skype på telefonen, surfplattan alt. datorn.

En tid med kärlek, värme och möten med dina nära och kära som redan befinner sig i andevärlden.  Ett privat möte där andevärlden och där de tar sin chans att komma igenom för att visa på sin existens och skänka stöd och uppmuntran till oss som fortfarande lever våra liv här på jorden.  Andevärlden stoppas inte av våra fysiska väggar eller av avstånd, så informationen som kommer igenom är densamma som ett fysiskt möte – det är ingen skillnad.

Här får du veta vem som vi kommunicerar med, dvs. vilken relation  den i andevärlden har till dig som kommer och annan information som gör att personen känns igen.  Därefter ges ett meddelande som du ska förstå.  Här ges också en viss vägledning från andevärlden till oss som lever, men inte ens de kan med säkerhet förutsäga framtiden då ingenting är ristat i sten.

Ett mediums uppgift är att ge bevis för att livet går vidare efter den s.k. fysiska döden.  Vår själ lever vidare och genom kontakten med våra nära och kära som gjort övergången till andevärlden före oss, kan ett medium ge de personliga bevis så att vi förstår att det är så det fungerar.  Ett medium är inte där för att spå in i framtiden, då ingenting är ristat i sten.  Vi har ett stort personligt eget ansvar över våra egna liv och hur vi väljer att leva det. Våra nära och kära i andevärlden vill gärna förmedla att de har gjort resan över till det eteriska och att de har det bra.  De vill också naturligtvis se så att vi som är kvar här också har det bra och vill ofta på så sätt ge lite tips och idéer om hur du kan tänka eller var du kan titta för att få ett annat perspektiv på saker och ting.  De får inte tala om för oss vad vi ska göra eller tänka men vill gärna komma med lite uppmuntran till oss.

Jag spelar in sittningen så att du har möjlighet att lyssna på den vid ett senare tillfälle. Säg till innan om du inte önskar det inspelat.  Denna inspelning mailar jag till dig inom en vecka till den e-post adress som du uppger vid bokningen.

Privatsittning 30 min: 700 kr  – Inspelning ingår.

Du gör upp med Klarna om hur du vill betala vid bokningstillfället. Här har du flera olika varianter på betallösningar, där du även kan betala via faktura och avbetalning. Du väljer själv vilket val som passar dig bäst. Pengarna dras inte förrän evenemanget har varit.

Du bokar in din sittning genom att använda dig av “Boka Tid”-knappen här på hemsidan.  Den tar dig till en separat bokningssida där du i lugn och ro kan boka in dig på en dag och tid som passar dig bäst.

Konsultationen sker online via Skype så det blir via din telefon, surfplatta alt. dator.  Du kommer att få en länk skickad till dig 24 tim före inbokad konsultation med den länken du behöver och information om hur du ska göra.  Vill du förbereda dig före detta kan du ladda ner Skype-appen redan nu om du inte redan har den.  Du hittar den i AppStore alt. Play Butik.  Då får du gott om tid att fylla i uppgifterna de behöver för att skapa dig ett konto.  Denna app kan du givetvis avinstallera efter vårt möte om du så önskar.

sv_SESwedish
sv_SESwedish en_GBEnglish