Mediumkurs med Dorne & Rachel

Dorne Hall och Rachel Cope från England
Dorne Hall och Rachel Cope från England

Mediumkurs med Dorne Hall & Rachel Cope från England

Dag 1:
Här går de igenom de olika delarna till att vara synsk (eng = psychic) och att arbeta med den energin. Ett ”psychic bootcamp”! Det handlar om oss och vår del i att vara ett bra medium. Här går de in och tittar på de olika delarna, hjälper oss att förstå dem och få kontroll över dem, hjälper oss att expandera vår komfortzon och har roligt under tiden som vi gör det!
Det blir mycket övningar med bl.a. kort, färgband, musik, färger och ögonbindlar så att vi inser att vi kan mycket mer än vi inser själva. Psychic eller synsk betyder själslig, så låt din själ stråla med sitt inre ljus så att alla kan få se det!
En underbar kursdag, fylld med kärlek och massor av skratt.

Dag 2:
Här går de igenom mediumskapet och länkandet med andevärlden. Vi fördjupar bevisföringen och där vi fortsätter från dag 1 och utforskar både den synska och mediumistiska verktygslådan som vi har.
Det blir mycket övningar så vi blir medvetna om energin omkring oss, där vi fördjupar kunskapen om energin både från vår själ och den som är från andevärlden. Det kommer även att bli både presentation och demonstration av detta den här dagen.

Det blir två fullspäckade dagar som kommer att hjälpa oss att gå utanför vår komfortzon, och tillåta att vi verkligen kommer att känna närvaron av andevärlden, i en kärleksfull och vänlig omgivning, med två högt respekterade lärare och vänner.

Kursen är öppen för alla nivåer, från nybörjare till avancerad. När du bokat dig på den, skickar vi ut lite praktisk information till dig.

Kursen kostar 2500 kr. Då ingår fika under hela helgen. Maten är på egen hand. Kursen hålls lör-sön 10-17 båda dagarna.

OBS!! Du behöver betala en handpenning/anmälningsavgift på 500 kr inom en vecka efter bokning via Swish: 123 192 5262 för att bokningen ska gälla. Den kommer inte att betalas tillbaka vid avbokning. Detta pga. att de kommer från England och vi behöver säkerställa antalet.

Kursen översätts till svenska.

För mer information om dem - se Two Worlds Promotions hemsida + Deras hemsida på Facebook - Angel Attic

Välkommen med din bokning på kursen! Vi återkommer med datum!

Oberoende andligt center i Stafford, England
Oberoende andligt center i Stafford, England