På- och Avbokning av kurser

Bokning av kurs/cirkel:

Du bokar din plats på kursen/cirkeln till oss via Boka Direkt-tjänsten, d.v.s. om du klickar på “Boka-Tid” knappen kommer du till en bokningssida, där du kan boka dig på kursen.

Bokningen är bindande och detta medför ett betalningsansvar.  Bokning för helgkurserna i Healing- och Mediumskap så gäller bokningen enbart just det aktuella kurstillfället. Bokning för Cirkel så bokar du enbart första tillfället, så ingår de övriga veckorna i den serien och du behöver följaktligen inte boka om dig varje vecka.

Vid bokning av kurs hos oss behöver vi veta följande information;

  • Namn
  • Adress
  • Tel.nr
  • E-post
  • Person nr

När vi mottagit din bokning skickar vi ut en bokningsbekräftelse, där vi konfirmerar din plats samt ger dig mer praktisk information inför kursen.

OBS! Lider du av psykiska problem alt. tar ångestdämpande mediciner så kan jag inte ta in dig på kurserna – man behöver vara mentalt stabil för att arbeta med andevärlden.  Då hänvisar jag istället till våra underbara healingkvällar på måndagar (se under fliken Healing) för att kunna må bättre först, innan du påbörjar din utbildning.

Avbokning av kurs/cirkel:

Då bokningen är bindande och detta medför ett betalningsansvar är det därför viktigt att du måste avboka din plats på kursen/cirkeln om du inte kan komma.  Saker händer i livet och det kan därför uppstå olika situationer som gör att du blir tvungen att avsäga din plats.  Avbokningen gäller enbart när du får en bekräftelse av oss att din plats är avbokad.
Du kan avboka helt kostnadsfritt fram till tre dagar innan kursstart.  Avbokar du 1-3 dagar innan kursstart utgår 50 % av kursarvodet.  Avbokar du samma dag eller inte kommer på grund av olika anledningar, utgår hela kursarvodet. En faktura på det aktuella beloppet kommer då att skickas ut till dig.