Privat sittning

En Privat Sittning med mediet är precis som det låter - en privat sittning.

Det går till precis på samma sätt som på en Storseans där skillnaden är att man är helt själv med mediet under tiden som sittningen varar.  En tid med kärlek, värme och möten med dina nära och kära som redan befinner sig i andevärlden.  Ett privat möte där andevärlden och där de tar sin chans att komma igenom för att visa på sin existens och skänka stöd och uppmuntran till oss som fortfarande lever våra liv här på jorden.

Här får du veta vem som vi kommunicerar med, dvs vilken relation  den i andevärlden har till dig som kommer och annan information som gör att personen känns igen.  Därefter ges ett meddelande som du ska förstå.  Här ges också en viss vägledning från andevärlden till oss som lever, men inte ens de kan med säkerhet förutsäga framtiden då ingenting är ristat i sten.

Ett mediums uppgift är att bevisa att livet går vidare efter den s.k. fysiska döden.  Vår själ lever vidare och genom kontakten med våra nära och kära som gjort övergången till andevärlden före oss, kan ett medium bevisa att det är så det fungerar.  Ett medium är inte där för att spå in i framtiden, då ingenting är ristat i sten.  Vi har ett stort personligt eget ansvar över våra egna liv och hur vi väljer att leva det. Våra nära och kära i andevärlden vill gärna förmedla att de har gjort resan över till det eteriska och att de har det bra.  De vill också naturligtvis se så att vi som är kvar här också har det bra och vill ofta på så sätt ge lite tips och idéer om hur du kan tänka eller var du kan titta för att få ett annat perspektiv på saker och ting.  De får inte tala om för oss vad vi ska göra eller tänka men vill gärna komma med lite uppmuntran till oss.

Vi vill även att man spelar in sittningen så att man har möjlighet att lyssna på den vid ett senare tillfälle, då det är omöjligt att komma ihåg allting.  Mitt råd är att alltid spela in sittningen, annars ångrar man sig oftast efteråt.

Privatsittning 30 min: 600 kr
CD: 50 kr (inkl. porto då vi skickar cd'n till dig)
Inspelning som MP3: 20 kr  (vi konverterar den och mailar den till dig)

Efter nyåret höjs priset på en privat sittning till 700 kr - och då ingår valfri inspelning.

 

Du gör upp med Klarna om hur du vill betala vid bokningstillfället. Här har du flera olika varianter på betallösningar, där du även kan betala via faktura och avbetalning. Du väljer själv vilket val som passar dig bäst. Pengarna dras inte förrän evenemanget har varit, och här kan du även välja att avboka betalningen med Klarna på plats för att betala direkt med Swish, kort alt. kontant.

Du bokar in din sittning genom att använda dig av "Boka Tid"-knappen.  Den tar dig till en separat bokningssida där du i lugn och ro kan boka in dig på en dag och tid som passar dig bäst.