Healing behandling

En healing behandling är där healern administrerar den kärleksfulla healingenergin till gästen som är fysiskt närvarande.

Börja först med att läsa om vad Healing är och när det väl är gjort och du fått en lite större förståelse det är det dags att gå in på vad en healingbehandling är och vad du som gäst kan förvänta dig av den.

Healern kommer att beskriva hur han/hon arbetar och sedan får du frågan om det är ok med dig.  Du kommer att behålla kläderna på under hela tiden, och healern kommer, med din tillåtelse, att lägga sina händer på dig för att administrera healingenergin.  Det är det här som är 'kontakt healing' eller bara 'healing' i folkmun.  Healern är mycket medveten om var och var han/hon inte får lägga sina händer, och kommer aldrig att lägga sina händer på ett intimt ställe på kroppen under healingbehandlingen, då de arbetar under strikta moraliska och etiska regler.  Healern kommer att be dig lägga dig på britsen så bekvämt som möjligt och slappna av, försök inte att fundera ut vad det är som sker utan ju mer du kan slappna av och njuta av denna behandling desto mer kommer du också att kunna ta till dig av den.

Efteråt kommer healern inte att börja berätta om vad den har 'upplevt' då den kommunikationen sker mellan healern och dennes healingguider.  Många tror att en healer 'tar in' nära och kära och meddelanden till dem när de får healing, men gör en healer det har den då brutit healing länken och gått in på den mediala kommunikationen.  Detta kan inte ske samtidigt under en healingbehandling oavsett vad andra säger.  Det är två helt skilda typer av energier och ska man använda sig av healingenergi så gör man också det just då.  Medium kan däremot sända healingenergi med sina meddelanden som de ger, vilket är naturligt om de också arbetar med healing, då den kommer med medkänsla och kärlek till andra människor.  Det är dock viktigt att veta att man inte kan behålla healingenergin att arbeta under healingbehandlingen om man börjar att samtidigt arbeta med mediumskapsenergin.  Healers som inte förstår eller lärt sig skillnaden arbetar ofta på detta sätt.  Har kunden kommit för att få healing bör den också få just det.

I flera länder i Europa kan man bli ordinerad att besöka en Healer om läkaren upplever att man kan ha nytta av det, då de arbetar mera kompletterande med varandra där mot vad vi gör här i Sverige.

Healing behandling:  350 kr / 30 min.

Efter nyåret höjs priset på en healingbehandling till 400 kr / 30 min.

Du gör upp med Klarna om hur du vill betala vid bokningstillfället. Här har du flera olika varianter på betallösningar, där du även kan betala via faktura och avbetalning. Du väljer själv vilket val som passar dig bäst. Pengarna dras inte förrän evenemanget har varit, och här kan du även välja att avboka betalningen med Klarna på plats för att betala direkt med Swish, kort alt. kontant.

Du bokar din behandling via knappen "Boka Tid".  Det tar dig till en separat bokningssida där du i lugn och ro kan välja ut en dag och tid som passar dig bäst.